OneCNCXR7-udgivelse 52.11

OneCNCXR7 Version release 52.11 er blevet frigivet.

OneCNCXR7 Version Update 52.11 gælder for alle OneCNCXR7 versioner.

Hjælp filer
Nye opdaterede engelske hjælpefiler er inkluderet i denne udgave.

Nye opdaterede italienske hjælpefiler er inkluderet i denne udgave.

Oversættere
Der er talrige opdateringer til STEP IGES Parasolid og Solidworks import oversættere

Andre ændringer
Der har været en række bruger rapporterede mindre rettelser inkluderet i denne udgivelse.

OneCNCXR7 Version Update 52.11 er nu tilgængelig på OneCNC opdateringsserveren.

Læs mere ...