OneCNCXR7 Release 52.04

OneCNC har släppt OneCNCXR7 Version Release 52.04

Detta är nu tillgängligt i OneCNC Update Server.

Den här uppdateringen gäller alla OneCNCXR7 versioner.

Denna uppdatering har olika mindre korrigeringar och uppdateringar som finns i OneCNC-testning samt användarrapporter. Denna OneCNC Update är början till att stödja Parasolid v30.0-filer.

Parasolid version v30.0 utökar klassisk B-rep modellering mot kraften i konvergerande modellering. Parasolid v30.0 levererar förbättringar till klassisk B-rep för att möjliggöra mer sofistikerad funktionalitet mer effektivt

OneCNCXR7 Version 52.04+ är början på Parasolid v30-stöd för import av filer.

Denna uppdatering är nu tillgänglig för alla licensierade användare av OneCNCXR7 från uppdateringsservern.

Läs mer ...