OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNC XR9 udgivelse 74.93

OneCNC XR9 Release 74.93 blev frigivet i dag.

Denne opdatering indeholder forbedringer til:

CAD
dxf import forbedringer

IGES-importopdatering

MØLLE
Drill Hole Wizard - opdatering til boresekvenser

OneCNC XR9 Release 74.93 er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren til OneCNC XR9 licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNC XR9 udgivelse 74.90

OneCNC XR9 Release 74.90 blev frigivet i dag.

Denne opdatering indeholder forbedringer til:

CAD
Opdateret dxf-import
Placering af Torus faste stoffer tegnet på skrå planer

MØLLE
Drill Hole Wizard - forbedret sortering af hulliste ved redigering af en eksisterende værktøjssti
Værktøjsbibliotek - Fuldstændig visning af værktøjsoplysninger på fanen Seneste

OneCNC XR9 Release 74.90 er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren til OneCNC XR9 licenserede brugere.

Læs mere ...

OneCNC XR9 udgivelse 74.83

OneCNC XR9 Release 74.83 blev frigivet i dag.

Denne opdatering indeholder forbedringer til:

DRIBE
Forbedret håndtering af værktøjer med negativ værktøjsvinkel.

PROFILER
Forbedret indlejring med Fill Remain Scrap valgt.

Denne opdatering inkluderer revideret OneCNC-hjælp på engelsk og japansk.

Denne opdatering indeholder også opdateret japansk oversættelse.

OneCNC XR9 Release 74.83 er nu tilgængelig i OneCNC opdateringsserveren til OneCNC XR9 licenserede brugere.

Læs mere ...